Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
Emir ŞIKTAŞ
Emir ŞIKTAŞ

ASMA YÜZÜNÜ

Yorum

ASMA YÜZÜNÜ

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

32

Okunma

ASMA YÜZÜNÜ

Şad ol garip gönlüm gülümse artık
Ferah ol der isem asma yüzünü
Hayası dökülmüş, arsızmış sırtık
Konuşmaz o asla sözün düzünü

Feryat figan eder suçun bastırır
Doğruyu söylersen seni susturur
Hile yapar doymaz, kanlar kusturur
Yazdırır yeniden kader yazını

Göz yumdukça doymaz alemi ister
Yağlı-ballı hayat nerde var göster?
Yüz versen yüzsüzler isterler astar
Dilden dile yayar yalan sözünü

Dizlerimi dövdüm amma faydasız
Beynimde sesler var vurur gaydasız
Dost bildiğim yar-ı yoldaş nerdesiz?
Benden geçti felek çalsın sazını

Ağlattı hiç gülmek hakkı vermedi?
Emircan yaşamak nedir bilmedi?
Ömrünü yaktığın garip gülmedi?
Kendi gülsün bari silsin gözünü
19.12.2025 Emir Şıktaş

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Asma yüzünü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Asma yüzünü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ASMA YÜZÜNÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL