Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Haşim palaz
Haşim palaz

CAN

Yorum

CAN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

16

Okunma

CAN

Ruh samimi tatlı sözden beslenir.
Yarim bana CAN diyerek seslenir.
Söze başlar ilk kelime CAN ile
Yüzü güler kalmaz bende dert çile.
Sevgim sana ne saklıdır ne sırdır
Sensiz geçen birgün bana asırdır.
Sensizlik mi zehir tadı da acı,
Hafta da bir selam bunun ilacı
Sanadır bu kelimeler heceler
İnanmazsan sor şahittir geceler.
Gıyabında duaların bol olsun
O dualar cennetine yol olsun.
Nice sözler sana yazar silerim
Yaşam boyu hep mutlu ol dilerim.
Unutmak mı seni unutmam asla
Düşüme gel başın omzuma yasla...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Can Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Can şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL