Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Beyazıt eksi
Beyazıt eksi

Ben mutluyum

Yorum

Ben mutluyum

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

28

Okunma

Ben mutluyum

Ne kadar mutluyum bu gün
Öyle huzur dolu
Öyle neşeli
Öyle sıradan
Allah beni çok sıradan yaratmış
Ünlü politikacı değilim
Ünlü iş insanı değilim
Ünlü oyuncu değilim
Allah bana öyle bir özellik vermiş ki
Beni sıradan yaratmış
Ben sıradan biriyim
Hiç kimse beni tanımaz
Hiç kimse benimle uğraşmaz
Hiç kimse kuyumu kazmaz
Herkes beni buyur eder
Hiç kimse kötü bir söz söylemez
Ne kadar mutluyum bu gün
Ve her gün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben mutluyum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben mutluyum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben mutluyum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL