Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İlyas Ateş
İlyas Ateş

Ölülerle Ölü Ol

Yorum

Ölülerle Ölü Ol

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

47

Okunma

Ölülerle Ölü Ol

Tartışmak istemiyorsan ölülerle ölü ol diri
olduğunu sezdirme sen yoluna devam et

İlyas Ateş

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ölülerle ölü ol Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölülerle ölü ol şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölülerle Ölü Ol şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Emin Sakin
Mehmet Emin Sakin, @mesakin
30.11.2025 21:10:13
5 puan verdi
Hocam bu devirde akılı bir insanın yapacağı budur.
Yazdığım"Kötülüklerin artması" şiiri bunu anlatıyor"
Güzel ve anlamlı bir şiir çalışması olmuş tebrik ederim başarılarinizın devamını dilerim selam ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL