Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ahmet ipek şair
Ahmet ipek şair

ALDI GÖTÜRDÜ

Yorum

ALDI GÖTÜRDÜ

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

41

Okunma

ALDI GÖTÜRDÜ

..........ALDI GÖTÜRDÜ............
Sistemlerim vardı geçen yıllara
Gençliğimi benden aldı götürdü
Hep isyanı gördüm insanlarda
Huzurlu günlerimi aldı götürdü

Bende yıllara meydan okudum
Hayat mektebini yeni bitirdim.
Genç yaşta sevdiğimi yitirdim
Sevdiğim güzelleri aldı götürdü

Hayaller kurdum yalan dünyada
Dönderdi sevgimi viran bağlara
Arasam sevdamı yüce dağlarda
Sevdaları benden aldı götürdü

Bir heves ile aradım seni yollarda
Görmez olsaydım başka kollarda
Boşuna ağlayıp durdum yıllarca
Boşa geçen yıllarımı aldı götürdü

Ahmet’im yıllarca boşa sevmişim
Seni canım bilip gönül vermişim
Her sorana seviyorum demişim
Gönlümün gülünü aldı götürdü
Ahmet ipek.1999
Kültür ve Turizm Bakanlığı kalem şairi
Osmaniye

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aldı götürdü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aldı götürdü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALDI GÖTÜRDÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL