Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ahmet ipek şair
Ahmet ipek şair

YARİM OLAMAZ

Yorum

YARİM OLAMAZ

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

47

Okunma

YARİM OLAMAZ

======YARİM OLAMAZ======
Kanayan yarama çare bulmayan
Yanan yüreğimde sevda olamaz
Ömründe bi defa hatır sormayan
Hatrımı sormayan yarim olamaz

Bülbül güle konar derdine yanar
Sevenler sevdiğin yürekde arar
Gönlümün yarası bir başka kanar
Derdime yanmayan yarim olamaz

Irmak olup yüksek yerden döküldüm
Büyük aşkla büzüm büzüm büküldüm
Sen yoksun yanımda burdan sıkıldım
Yanımda olmayan yarim olamaz

Ona olan özlem birgün bitmiyor
Kesildi nefesim dizim tutmuyor
Güzeli sevmeye gücüm yetmiyor
Çağırsam gelmeyen yarim olamaz

Ahmet’im sevdasız zor geçer günüm
Ne bir günüm olur nede bir dünüm
Sen benim gönlümün sultansın canım
Uğruma ölmeyen yarim olamaz
Ahmet ipek=30=11=2020
Kültür ve Turizm Bakanlığı kalem şairi
Osmaniye

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yarim olamaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarim olamaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YARİM OLAMAZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL