Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ebar77
ebar77

DÜŞÜNDÜKÇE

Yorum

DÜŞÜNDÜKÇE

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

800

Okunma

DÜŞÜNDÜKÇE

DÜŞÜNDÜKÇE

YAĞMURLU BİR SABAH, YÜRÜYORUM.
HEP İŞLERİM YARIM, TAMAMLAYAMIYORUM.
AKLIM BAŞIMDA DEĞİL, TOPARLAYAMIYORUM.
DÜŞÜNDÜKÇE SENİ ÇILDIRIYORUM.

ISLAK ŞİMDİ BASTIĞIM KALDIRIMLAR,
GÖKYÜZÜNÜ KAPLAMIŞ SİSLİ BULUTLAR,
SIK DÜŞÜYOR YERYÜZÜNE DAMLALAR,
DÜŞÜNDÜKÇE SENİ ÇILDIRIYORUM.

YÜKÜ AĞIRLAŞMIŞ ISLANAN KABANIMIN,
YASINI TUTUYOR KALBİM KAVUŞAMAMANIN,
KOLAYI YOK MU BU ACIYI TAŞIMANIN,
DÜŞÜNDÜKÇE SENİ ÇILDIRIYORUM.

KORUNMAK İÇİN AÇMIŞ İNSANLAR ŞEMSİYE,
KENDİ AKIŞINDA GİDİYOR HERŞEY, NEDENSE
ARADA TİTREME GELİYOR, VİRANE BEDENİME
DÜŞÜNDÜKÇE SENİ ÇILDIRIYORUM.

BEKLENİLİYOR AMA GELMİYORSUN,
HER AY BİR BAŞLANGIÇ BİLİYOR MUSUN,
GÜNÜM VE GECEM UMUDUMSUN,
DÜŞÜNDÜKÇE SENİ ÇILDIRIYORUM.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Düşündükçe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşündükçe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜŞÜNDÜKÇE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
slmycm
slmycm, @slmycm
25.11.2008 00:26:12
Kelime seçimine biraz daha dikkat et, mesela aynı anlamı taşıyan başka kelmeleri düşün.Tebrik ederim.
slmycm
slmycm, @slmycm
25.11.2008 00:26:11
Kelime seçimine biraz daha dikkat et, mesela aynı anlamı taşıyan başka kelmeleri düşün.Tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL