Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Ahmet ipek şair
Ahmet ipek şair

YEMİNİM OLSUN

Yorum

YEMİNİM OLSUN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

33

Okunma

YEMİNİM OLSUN

======YEMİNİM OLSUN======
Bu son sözüm sana veda diyorum
Dönmem artık daha yeminim olsun
Yüzüme gülerek sevdim diyordun
Kanman artık daha yeminim olsun

Kapımı kapattın açan olmadı
Boşa koydum doldu dolu almadı
Elimde bu güller hâlâ solmadı
Sanmam dönmem daha yeminim olsun

Gezerken yoruldum senin elinden
Boğuldum geceler gözüm selinden
Bir ömür çektirdin zehir dilinden
Anmam artık seni yeminim olsun

Görmedim ben gibi yanan bir kulu
Hasrete yanarım gözüm yaş dolu
Uzadıkça uzar sevdanın yolu
İnnem artık daha yeminim olsun

Daha da istemem bırak peşimi
Kurutmadın gözden akan yaşımı
Kırıp parçaladın sabır taşımı
Yanmam artık sana yeminim olsun

Ahmet’im varandı sen ise kaçan
Sen idin bir anda havaya uçan
Gözlerin fal taşı mevzular açan
Sönmem artık daha yeminim olsun
Ahmet ipek=21=05=2024
Kültür ve Turizm Bakanlığı kalem şairi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yeminim olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeminim olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YEMİNİM OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL