İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Ahmet ipek şair
Ahmet ipek şair

BAKTI BAKACAK

Yorum

BAKTI BAKACAK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

17

Okunma

BAKTI BAKACAK

=====BAKTI BAKACAK=====
Cemalin canlandı yine gözümde
Şimdi bana dönüp baktı bakacak
Duramadı yalan çıktı sözünde
Şimdi bana dönüp baktı bakacak

Sevdalı ne bilir sevda derdinden
Çekinme düşmanın olsa merdinden
Rüya imiş bakıp kaldım ardından
Şimdi bana dönüp baktı bakacak

Bülbülün sitemi dikenli gülde
Ne fayda olurki yabancı elde
Sevdasın bekliyor esmeyen yelde
Şimdi bana dönüp baktı bakacak

Gözümden dökülür süzülen yaşlar
Akan yaşlar benim yüzümü ıslar
Hergün hatır sorar gökdeki kuşlar
Şimdi bana dönüp baktı bakacak

Ahmet’im söyledi sen kalma naçar
Fazla sıkma canı elinden uçar
Mevla sağlık versin bunlarda geçer
Şimdi bana dönüp baktı bakacak
Ahmet ipek =
Kültür ve Turizm Bakanlığı kalem şairi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Baktı bakacak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Baktı bakacak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAKTI BAKACAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL