Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
CEMO
CEMO

GÖNÜL OCAĞIM

Yorum

GÖNÜL OCAĞIM

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

57

Okunma

GÖNÜL OCAĞIM

Seni tanıdığım o günden beri
Sevgiyle tütüyor gönül ocağım.
Aşkının hatırı var dünden beri
Köz atılmış ateş kadar sıcağım.

Mum ışığı gibi söndüğün zaman
Soğuk kış misali donduğun zaman
Kendini derbeder sandığın zaman
Elbette açılır sana kucağım.

Çıkmaza dönerse seçtiğin yollar
Kırılıp giderse tuttuğun dallar
Izdırap verirse düştüğün haller
Meskenin olacak köşe bucağım.

CEM FİLİZ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gönül ocağım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül ocağım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL OCAĞIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
FATİH DEMİR ( ÖZLEMBAZ)
FATİH DEMİR ( ÖZLEMBAZ), @fatihdemir-ozlembaz-
24.11.2025 07:59:55
5 puan verdi
Kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL