Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ferat ali
Ferat ali

"Boğulmak Aşk Gibi"

Yorum

"Boğulmak Aşk Gibi"

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

50

Okunma

"Boğulmak Aşk Gibi"



Aşkın boğazında kaldım,
bir Heimlich manevrası gerek.
Kalbimi kus artık dünya,
bu kadar karanlığı yutamam.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

"boğulmak aşk gibi" Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz "boğulmak aşk gibi" şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
"Boğulmak Aşk Gibi" şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL