Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
se
sedat hünker

Canlı var oluş yeri

Yorum

Canlı var oluş yeri

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

51

Okunma

Canlı var oluş yeri

Canlı var oluş yeri hayvan insan

Yaratışıkat kök yeri

Canlışıkat can yeri

Cenurunet(cennet) nuruh yeri

Canlışın dünya yeri

Karamecnun
Hızır

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Canlı var oluş yeri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canlı var oluş yeri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Canlı var oluş yeri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
8.11.2025 22:06:52
5 puan verdi
Her zaman olduğu gibi, güzeldi eser
Bizde kutluyoruz yazdıran yüreği, yazan kalemi ve ortaya çıkan bu eseri
Nice güzelliklere ve güzel şiirlere yelken açman dileğiyle
Şiirle kal, sevgiyle kal, sağlıcakla ve de hoşça kal
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL