Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
itahtacioglu
itahtacioglu

-Başlıksız-

Yorum

-Başlıksız-

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1179

Okunma

-Başlıksız-

-Başlıksız-


Ümitlerim, kafdağının ardında,
Acılarım yüreğimde saklıdır
Garip gönlüm çoktandır mutluluğa
Bir de aşka doğuştan yasaklıdır

Bir tek gün görmedim, sevdâdan yana,
Tâlihim kapkara, hep küskün bana,
Bu kadar yük yüklenir mi insana
Aşk yollarım dikenlidir, faklıdır

Şu dünyâda yalnız kalmış bir canım,
Hüzünle yoğrulmuş, benim her ânım,
Öyle yazılmış ki, gönül destânım,
Sözler kaderimle pek uyaklıdır

Hasret ve ayrılık, ömür törpüsü,
Kavuşmak, sevdânın en güzel süsü,
Böyle sürüp gider aşkın öyküsü
O ne yapsa, ne söylerse haklıdır

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
-başlıksız- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz -başlıksız- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
-Başlıksız- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yudumyunus
yudumyunus, @yudumyunus
25.1.2009 03:35:00
Üstadım..

Seven yüreğin sevgi adına tam bir
teslimiyeti ve güzelliği yansımış şiire..

Kutlarım bu eşsiz eseri vede sizi TEBRİKLER..

Selam ve muhabbetle..Allaha emanet ol..yudumyunus..yunus karaçöp
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL