Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ceyhunaltunkas
ceyhunaltunkas

-Başlıksız-

Yorum

-Başlıksız-

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1202

Okunma

-Başlıksız-

-Başlıksız-


Elin ellerime değdiği zaman
Heyecandan kalbim duracak sanki
Bir günün özlemi sanki bir hançer
Kalleşçe sırtımdan vuracak gibi

Yer gök kıskançlıktan kudurmuş sanki
Çile ırmağında su durmuş sanki
Aşk zalim kulları ağlatmış sanki
Dert haine pusu kuracak gibi

Sevda kılıcını derde dayamış
Kanlı gözlerini aşkla boyamış
Zalim yüreğini kana bulamış
Kefen olup diri saracak gibi...

Ceyhun ALTUNKAŞ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
-başlıksız- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz -başlıksız- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
-Başlıksız- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
16.11.2008 00:06:54
yüreğinize sağlık. Tebrik ederim.
demyanli
demyanli, @demyanli35
15.11.2008 23:15:33
Sevda kılıcını derde dayamış
Kanlı gözlerini aşkla boyamış
Zalim yüreğini kana bulamış
Kefen olup diri saracak gibi...
Güzel dizeler
Kalemine yüregine saglık

kocakurtsoylum
kocakurtsoylum, @kocakurtsoylum
15.11.2008 23:03:10
Gönülden kutlarım:yiğidim.selam ve svegilerimle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL