Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Kederli
Kederli

-Başlıksız-

Yorum

-Başlıksız-

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1089

Okunma

-Başlıksız-

-Başlıksız-



Amel ancak zarara bedel sayalım hani.
Cana can katsın diye yaratmış Hak insanı.
Beş şartla cennet çok zor, ey gafil biraz düşün;
Onca zahmet boşa mı, ne sandın Yaradanı?

Kederli©Almanya, 14.11.2008

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
-başlıksız- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz -başlıksız- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
-Başlıksız- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HALİLİM
HALİLİM, @halilim
15.11.2008 13:45:46
TEBRİKLER
ahmet sivri
ahmet sivri, @ahmetsivri
15.11.2008 12:39:11
anlamlı dizeler kutlarım
cemil
cemil, @cemil
15.11.2008 12:03:10
Az'da özü sunabilmek çok zordur. Bunu başaran kalemi tebrik ediyorum. Manada da derin ifadeler.
Sevgiyle kalın.
 çetin kabak
çetin kabak, @cetinkabak
15.11.2008 02:48:48
Amel ancak zarara bedel sayalım hani.
Cana can katsın diye yaratmış Hak insanı.
Beş şartla cennet çok zor, ey gafil biraz düşün;
Onca zahmet boşa mı, ne sandın Yaradanı?

Rubai tadında harika bir şiirdi kutlarım
saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL