Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Orhan Gülaçar
Orhan Gülaçar
VİP ÜYE

KAYPAKLIK

Yorum

KAYPAKLIK

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

71

Okunma

KAYPAKLIK

Yakın gördüğümüz insanlarla
Pek çok ortak noktamız ortak fikrimiz olabilir, !
Ancak en önemlisi "Biz !"olabilmektir.
İçsel sorgulamamız güvenle sonuçlandığında
Tam yerinde ve zamanında
Ortak hareket edilmesi gereken haklı durumlarda
Yan çizip yabancılaşma hissi yarattıklarında
Sıçar batırırlar Arkadaşlığı dostluğu kardeşliği .
Birçok insanın kayıtsızlıkla kaypaklıkla yüzleştiği ,
Hayal kırıklığı yaşadığı durum budur .
Kendinizi satılmış hissedersiniz .

Orhan Gülaçar

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kaypaklık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaypaklık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAYPAKLIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan, @ebuzerozkan
25.10.2025 22:25:53
5 puan verdi
Hayal kırıklığına uğratılmak çok acı bir duygu. Yüreğinize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL