Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
evren ve ben
evren ve ben

ağlamadığım bir tek günüm bile olmadı

Yorum

ağlamadığım bir tek günüm bile olmadı

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

59

Okunma

ağlamadığım bir tek günüm bile olmadı

Yalan dünyada
çaresiz kaldım
adeta kokum kanadım kırıldı
ben böyle düşecek adammıydım
her şey bom boş yalan dünyada
dert üstüne dert geldi başıma
Yapa yalnız kaldım
dertler ile baş başa
Yarabbim bu nasıl bir dert
dermansız kaldım
ağlamadığım bir tek günüm bile olmadı

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ağlamadığım bir tek günüm bile olmadı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlamadığım bir tek günüm bile olmadı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ağlamadığım bir tek günüm bile olmadı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL