Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
DJ EFSO
DJ EFSO

KÖR NEFSİN SOKAKLARI

Yorum

KÖR NEFSİN SOKAKLARI

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

118

Okunma

KÖR NEFSİN SOKAKLARI

KÖR NEFSİN SOKAKLARI

İnsanların duygusu ve düşünceleri boşuna değildir
Bir yaşamışlık mazinin hatırasını anlatmaya çalışır
Kör nefisteki sokaklar nafile görmezden gelir
Kalbine söz geçiremez seni o an ele verir
Gözlerden dökülen iki damla yaş akar
Aşk ateşi insanın yüreğini kor misali yakar
Sen anlam veremedikçe içindeki o duygu haykırışa geçer
Bir mecburiyet caddesi gibidir kör nefisteki sokaklar..


Çiçeksiz bahçeler kör bahçıvanlara emanet
Size son sözüm ; ne yazık ki iyi kalpler kötümser sevenlerden ibaret


Ali ÇETİNKAYA

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kör nefsin sokakları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kör nefsin sokakları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KÖR NEFSİN SOKAKLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL