Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
İLK VE SON
İLK VE SON

VAR DİYEMEDİN

Yorum

VAR DİYEMEDİN

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

86

Okunma

VAR DİYEMEDİN

Hasretin özlemi ağır mı geldi ?
Dur dedim sen ise,sabredemedin
Kıymet bilmeyenler,aklını çeldi
Benim bir sevdiğim,var diyemedin

Vicdanın sızlamaz,ağrıdan da mı ?
Yüreğin anlamaz,çağrıdan da mı ?
Demek hiç korkmadın,Tanrıdan da mı ?
Benim bir sevdiğim,var diyemedin

Hani sen dertleri, taşıyamazdın ?
Hani sen üzemez,hiç kıyamazdın ?
Hani sen ben yoksam,yaşayamazdın ?
Benim bir sevdiğim,var diyemedin

Sözlerin yalanmış,sevgin hep riya
Kavuşmak bizlere,bir acı rüya
Bu mutluluk değil,çiledir bu ya
Benim bir sevdiğim,var diyemedin

SÖZ: BESTE: İLKER ÖZIŞIK
DUYGU DOLU ŞARKILARIN
DUYGUDOLU SÖZ YAZARI

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Var diyemedin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Var diyemedin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAR DİYEMEDİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
21.10.2025 22:05:20
5 puan verdi
Değerli dosttan her zaman ki güzelliğinde bir eser
Kutlarım yürekten kalemini ve eserini
Gönlüne, ömrüne bereket
Şiirle kal, hoşça kal
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL