Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
erhantigli
erhantigli

Vatan-taşlar

Yorum

Vatan-taşlar

( 6 kişi )

1

Yorum

12

Beğeni

4,3

Puan

117

Okunma

Vatan-taşlar

VATANDAŞ
Tarhana bulgurdur baş yemeği
rüyasında bile yiyemez
bifteği ve de baklava böreği
hakkını aramaya kalksa
her zaman meşgul çıkar!
biraz dirense yer köteği
gittiği her yerde
taşları bağlamış ama
salıvermişlerdir köpeği

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

83% (5)

1.0

17% (1)

Vatan-taşlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vatan-taşlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vatan-taşlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ali Rıza  Coşkun
Ali Rıza Coşkun, @alirizacoskun
15.10.2025 12:47:27
5 puan verdi
Kıymetli dostum hayatın acı gerçeklerini ne güzel haykırmışsınız. Rabbim feraset versin inşallah bir gün garibanları da gören birileri çıkar. Emeğine yüreğine sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL