Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Babasının Süsü
Babasının Süsü

Muazzam

Yorum

Muazzam

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

178

Okunma

Muazzam

Biraz akşamsadım , biraz.
Gün batımına doğru
yolu izledim
Yaprakları :
Sonbaharın tüm yapraklarını.
Biraz akşamsadım yine ,baktım.
Bu renkler göğe de karışmış
Allah’ın işine bakın ,
Her yeri muazzam boyamış.

ZY/17.00/14.10.2025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Muazzam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Muazzam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Muazzam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL