Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Gulsahgun
Gulsahgun

Şiran

Yorum

Şiran

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

130

Okunma

Şiran


Ne sabahtır sensiz sabah
Ne akşamdır sensiz akşam
Sesin nerde sesin
Donmuş kalbimi uyandıran sesin

Mutluluğu savunurdun bana
Sensiz mi gelecek bu zıvırtı
Sesinin olmadığı
Gülüşünün süslemediği mutluluk
Kar yağdında mı gelecekti yoksa
Çiçekler açınca mı, yaprak dökerken mi
....
Bak gördün mü kar yağıyor,
Mesele mutluluk değil Şiran, mesele senin yokluğun..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şiran Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiran şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şiran şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Gulsahgun
Gulsahgun, @gulsahgun
11.10.2025 02:12:57
5 puan verdi
En çok sevdiğim şiirlerinden biri
Herkes unutsa bile sen hatırlatırsın bana.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL