Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
EMANİ71
EMANİ71

BOŞU BOŞUNA

Yorum

BOŞU BOŞUNA

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

1,0

Puan

107

Okunma

BOŞU BOŞUNA

Nereye gidiyoruz?hangi yöne?
Ne arkaya bakarız nede öne.
Yalanı riyayı soktunuz dine.
Solmuş yaprak gibi dökülüyoruz.

Devleti,sarmış mafya baronu.
Adam öldürüp teperler horonu.
Birbirine benzer hepsi nin donu.
Kuru kütük gibi sökülüyoruz.

Adalet yok hukuk kendi yurdunda.
Başkan oynaşta halk kendi derdinde.
Amerika menfaati var ardında.
Ağaç kabuğu gibi soyuluyoruz.

Millet ağzını hiç açmıyo doldu.
İyiden kötüyü seçemez oldu.
Günümüz günümüz den kötü geldi.
Nasıl olcak diye düşünüyoruz.

Hastamız başka doktorumuz başka.
Milletim sağlıklı yaşasa keşke.
İlimde bilim de zirveyi aşsa.
Zillet le kötülükte yarışıyoruz.

Emani,yim düzelir elbet derim.
Allah’a yalvarıp dua ederim.
Gücüm kalemde yazıp söylerim.
Bal yapmaz arı gibi vızıldıyoruz.
EMANİ PERK
EMANİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

1.0

100% (1)

Boşu boşuna Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boşu boşuna şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BOŞU BOŞUNA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL