Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Mehmet düpel
Mehmet düpel

BENCE DİYE

Yorum

BENCE DİYE

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

3,0

Puan

79

Okunma

BENCE DİYE

Bence diye
Başlanan söz düşümlerinde Kendi fikir ve düşüncelerinin Doğru olduğunu kendince kabul etmiş olması  Kabul görülmesi gerekliliğini istemleriyle davranışlarıyla
Kendince onaylıyor  olsada Etkilemek istenilen kişilikçe güven duygusunun kabul görüldüğü anlamına gelmez
MehmetDüpel 2025.10.07

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

3.0

100% (1)

Bence diye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bence diye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENCE DİYE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL