Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

TİMSAH GÖZYAŞLARI. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????!!!!

Yorum

TİMSAH GÖZYAŞLARI. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????!!!!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

61

Okunma

TİMSAH GÖZYAŞLARI. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????!!!!



Tanrı o insanlara kışlık evler yapsın,,amin


Bu
Gözyaşları sahte !
Labaratuvara gönder bakalım
Kaç tanesi gerçek çıkacak


Yetmiş binden fazla kayıp var ve Filistin enkaza dönmüş bitmiş halde son sözü yine güçlüler söyleyecek. !!!





04 Ekim 2025
Mersin saat;09.59

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Timsah gözyaşları. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????!!!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Timsah gözyaşları. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????!!!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TİMSAH GÖZYAŞLARI. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????!!!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL