İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

GÜNAH DUVARLARI

Yorum

GÜNAH DUVARLARI

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

49

Okunma

GÜNAH DUVARLARI




Cenneti
Ararken
Çöllerde kayboldum
Körlük içimde


Boşver dedim
Çamura batmısken
Gülümsedi
Günah dağlarım
Dumanlarım tanrısız..


Hayatım
Bir 🎈 balon
Kalbim
Savaş meydanları
Olmaktan
Yorgun






02 Ekim 2025
Mersin
Saat;10.38

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Günah duvarları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günah duvarları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜNAH DUVARLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
2.10.2025 11:29:15
5 puan verdi
Değerli kalemden güzel bir eser
Kutluyoruz yürekten, yalansız ve riyasız
Gönlün mutlu, yarınların umutlu olsun.Nice güzel şiirlere hep beraber inşallah
Şiirle kal,sevgiyle kal, sağlıkla ve de hoşça kal
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL