Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ömerfarukince
Ömerfarukince

HASATA HAZIRLIK

Yorum

HASATA HAZIRLIK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

44

Okunma

HASATA HAZIRLIK

HASATA HAZIRLIK
Filiz alma vakitleri memlekette,
Hasat telaşı sarmıştır kıranı.
Otlar diz boyu olmuştur çoktan,
Yapılmak üzere artık memlekette ilk tırpan.
Hasada hazırlık telaşı,
Kıpır kıpır orman
Uyanıyor uykusundan.
Köylere geri dönüyor çocuklar.
Önümüz bayram;
Artık birer nazlı çotanaktır tomurcuklar.
12.06.2024 Ankara

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hasata hazırlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasata hazırlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HASATA HAZIRLIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL