Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
ce
cemalcelik

Ya Allah

Yorum

Ya Allah

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

91

Okunma

Ya Allah

Ya Rab kapında aşık kulunum ben
Sensiz bir nefeste harap olurum
Gönlümde nurumsun aşk ile yanan
Senin zikrin ile hayat bulurum

Ya Allah Ya Allah
Sensin her dem sığınak
Ya Allah Ya Allah
Kalbimiz de tek muhabbet

Dertlere dermanı sensin verenim
Kalbime huzuru sen indirirsin
Günahım çok ama rahmetin engin
Affeden sensin, sen bağışlarsın

Ya Allah Ya Allah
Sensin her dem sığınak
Ya Allah Ya Allah
Kalbimiz de tek muhabbet

30.09.2025 Saat: 16: 13 Salı

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ya allah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ya allah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ya Allah şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL