Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

S'AR

Yorum

S'AR

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

45

Okunma

S'AR



Ben kendime ağlıyorum
Bir yarenim ,sevenim yok
Aşksız bir taşa benziyorum
Sarıpta sinesine, öpenim yok
..

Saç saça dudak dudağa karışacaktı
Gözler kuşlar gibi ötüşecekti
Kalp kalbe sevgiyle yazışacaktı
Etrafımda uçuşan bir meleğim yok



29 eylül 2025
Mersin
Saat;06.41

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

S'ar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz S'ar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
S'AR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL