Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

YAKIŞIKLI GÜNAHKARLAR

Yorum

YAKIŞIKLI GÜNAHKARLAR

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

42

Okunma

YAKIŞIKLI GÜNAHKARLAR



Sanatçı
Dediğin
Biraz tuhaf olur


Basit
İnsanların hegomanyası
Olmaz


Tatlı geliyorsa
Aşkın
Bir telidir


Çıplaklık
Orasını burasını yaptırmak kadar
Ayıp değildir


Yakışıklı
Günahkarlara
Biz kızların kovboyları diyoruz



25 eylül 2025
Mersin
Saat;18.47

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yakışıklı günahkarlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yakışıklı günahkarlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAKIŞIKLI GÜNAHKARLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL