Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
İlyas Ateş
İlyas Ateş

Ey Kendini Beğenmiş İnsan Görünümlü Soytarılar

Yorum

Ey Kendini Beğenmiş İnsan Görünümlü Soytarılar

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

48

Okunma

Ey Kendini Beğenmiş İnsan Görünümlü Soytarılar


Ey kendini beğenmiş insan görünümlü soytarılar
sizlere mühlet verildiği sürece eşinin övünün

güç ve kudret gösterisi yapın ta ki verilen süre
doluncaya kadar süre dolduğunda nasıl olsa
saltanatlarınızla yerin dibine geçirileceksiniz

İlyas Ateş

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ey kendini beğenmiş insan görünümlü soytarılar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey kendini beğenmiş insan görünümlü soytarılar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ey Kendini Beğenmiş İnsan Görünümlü Soytarılar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL