Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
savrulmalar
savrulmalar

Arminius Vamber

Yorum

Arminius Vamber

( 2 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

185

Okunma

Arminius Vamber

Arminius Vamber


"Çölden
Korkunç bir toz bulutu yükseldi
Kervancı başı

Türkler,Türkler diye bağırdı
Kaskatı kesildik
Naapacamızı bilemeden
Öylece kalakaldık
...
Toz bulutu yaklaştı
Yaklaştı
Birkaç metre önümüzde durdu

Korkuyla kapattığımız gözlerimizi
Sesler kesilince açtık
...
Bir sürü yaban eşeği"
...
Burada şair ne demek istiyor

Bence

Tam anlamıyla şunu diyor
"O güzel insanlar
Güzel atlara binip gittiler

Kala kala
Bunlar kaldı"



savrulmalart eylül 2025



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Arminius vamber Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arminius vamber şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Arminius Vamber şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
M.Y.
M.Y., @m-y
14.9.2025 23:28:35
5 puan verdi
Güldür, korkut, deli et.
Yaban eşeklerinin cinsiyeti eksik. Çok önemli.
Napıyım şiirin yorumunu kendin yapmışsın.
Sevgiyle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL