Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
İlyas Ateş
İlyas Ateş

Düzeltmeye Kalkarsan Seni Düzeltirler

Yorum

Düzeltmeye Kalkarsan Seni Düzeltirler

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

54

Okunma

Düzeltmeye Kalkarsan Seni Düzeltirler

Düzeltmeye kalkarsan eğer seni düzeltirler sen yolunu
bulmuş olursun bir başına kalmak bahasına da olsa

işte o onda atalardan kalan kalıntıların din olmadığını
fark edersin Allaha şükredersin fakat sana pahalıya
patlamıştır kalan günleri tek başına geçirmek zorundasın


İlyas Ateş

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Düzeltmeye kalkarsan seni düzeltirler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düzeltmeye kalkarsan seni düzeltirler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Düzeltmeye Kalkarsan Seni Düzeltirler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL