Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
degirmenci
degirmenci

Ayrılık temeli

Yorum

Ayrılık temeli

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

73

Okunma

Ayrılık temeli

Geçtikçe zaman daha bi özlüyom
Ne derin attın ayrılık temelini Babam
Rüyamda kucaklayıp koklayıp öpüyom
Ne derin attın ayrılık temelini Babam.

Çokta yazacağım göz yaṣım susturdu
Titriyor dilim dudağım yaralarımı azdırdı
Durmadı kalemim içimi dıṣıma sızdırdı
Ne derin attın ayrılık temelini Babam.

Kök devrilince dalları yeller savuruyor
Yanıyor gönül dağım yağsız kavruluyor
Sen göçtün göçeli Abdil’in gönlü olmuyor
Ne derin attın ayrılık temelini Babam.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ayrılık temeli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılık temeli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ayrılık temeli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL