Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

GEÇTİ ÇİÇEK VAKTİMİZ

Yorum

GEÇTİ ÇİÇEK VAKTİMİZ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

48

Okunma

GEÇTİ ÇİÇEK VAKTİMİZ



Ateşlerim TL ye benzedi hep düşüyor
Bir emekliyim yar benden ne bekliyor
Kırkından sonra kemikler bile eriyor
Gençken çiçek dilerdim toprak gözlerimin içine bakıyor..

Ölümümüz bizim dulluğumuz olacak...



08 eylül 2025
Mersin
Saat=10.37

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geçti çiçek vaktimiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geçti çiçek vaktimiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEÇTİ ÇİÇEK VAKTİMİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL