Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mehmet Emre Dursun
Mehmet Emre Dursun

Noktasız

Yorum

Noktasız

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

46

Okunma

Noktasız

Kalemim kağıtta bir garip dans eder,
Buruşan her kağıt ile ömeümden ömür gider.
Mırıldanılan her beyit kulağıma üfler geçer,
Karaladığım her kelime beni yaralar geçer.

Cümlemin sonu görünüyor zahir.
Çiziktirilen her kıta beynime resim çizer!
Hepmi acıklı,hepmi akar cerîhamdan zehir?
Tasdik ten yoksun şiirler bendimi çiğner geçer!

Beynim parmaklarımdan gayrı kâdir;
Vücuduma egemenliğini ant içer.
Kalbim;Hem garip, hemde tâhir.
Onaylamadan sade ölçüp biçer!

Kağıt ve mürekkepten benim aynam bu defter;
Acı bir tat bırakır hemen hemen her sefer.
Kimseler beğenmesede kuvvet ile muteber;
Benim şiirlerim nokta koymadan biter!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Noktasız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Noktasız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Noktasız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL