Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

🍒. KİRAZLARIN BALI

Yorum

🍒. KİRAZLARIN BALI

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

76

Okunma

🍒. KİRAZLARIN BALI




Kız gölgene sığınayım
Menekşe kokuna bayılayım
Her sabaha seninle uyanayım
Sunam,balım ,arım ol kalbimde


Peteğinle yuvam güzelleşsin
Varlığın varlığımla devleşsin
İpek tenin kollarımda konuşsun
🍒 Kirazım,cevizim, 🐿️ sincabım sen ol sevgimde

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

🍒. kirazların balı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 🍒. kirazların balı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
🍒. KİRAZLARIN BALI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
6.9.2025 12:28:19
5 puan verdi
Altı eylül cumartesi
Dile merhaba, merhaba
Duyulsun bülbülün sesi
Güle merhaba merhaba

İhtiyaç var, şeker, tuza
Şükür gerek bazen aza
Dostum şu Hasan Çapraz'a
Kula, merhaba, merhaba......Aşık Lüzumsuz

Her zaman ki tat ve deminde ve de güzelliğinde bir eser
Biz de okuyor, kutluyor ve de alkışlıyoruz değerli dostu ve eserini
Gönlün abat olsun, tüm şiirlerin benzersiz ve de ŞAH ESER olsun
Şiirle kal, sevgiyle kal, sağlıkla, sağlıcakla kal
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL