Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı

BUGÜN BENDEN!

Yorum

BUGÜN BENDEN!

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

240

Okunma

BUGÜN BENDEN!


Hey garson!
Donat şu masayı!

Ne hazan kalsın!
Ne efkar ...
Herkese benden, dostluk yemeği.
Biraz sevda
Biraz bahar...
Yanında Deniz!
Birazda gökyüzü...
Yanın da umut da olsun!
Biraz huzur...
Biraz Çay...
Hadi...
Oldu olacak,
Güneş’i de yaz hesabıma...

Bu gün herşey benden!
Çünkü, bugün herşey güzel!
Dinçer DAYI

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bugün benden! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bugün benden! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BUGÜN BENDEN! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aleynaa
Aleynaa, @aleynaa1
3.9.2025 13:59:53
5 puan verdi
Harika
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL