Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ilgazo
ilgazo

ACUN

Yorum

ACUN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

778

Okunma

ACUN

ACUN

Yıkılır toz olur Acun
Geriye sayar yılları zaman
Düşlerken kurarım yırdumu
İmgelerden çıkarırım yaşamayı
uyanmak ya da uyumak
aynı benim için
Kondururum sevdanın alnına
Yaşamak öpücüğünü
19 EKİM 1998

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Acun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ACUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL