Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
savrulmalar
savrulmalar

Fon

Yorum

Fon

( 7 kişi )

2

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

165

Okunma

Fon

Fon



Bir derviş
Suya yazdı inandıklarını

Naciye
WhatsApp tan yolladı marketten alınacaklar listesini

Saf kan bir zenci
Sevdiğinin baş harflerini
En az güneş gören yerlerine kazıttı

Ve olmadı

Su aktı
İnternet gitti
Siyah
Siyah da yitti
...
Oysa basitti
Taşa yazacaktı
Kulağına fısıldayacaktı şairin
Ve
Beyaz boyalısını yaptıracaktı tattonun

...
Irkçılık yapmışsın diyeceksiniz
-yapmadım-

Zıddı ile var her şey
Şeytansız nedir ki tanrı

Demeye getirdim...










Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Fon Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fon şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fon şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
serdarascioglu
serdarascioglu, @serdarascioglu
5.9.2025 23:14:44
5 puan verdi
ŞİİRLERİNİZ ÇOK GÜZEL...TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM...ŞAİRİM...DEVGİLER OLSUN .
M.Y.
M.Y., @m-y
1.9.2025 21:53:04
5 puan verdi
Tanrı'yı bilmem de benim Tânra gölgeyle güzel saklambaç oynar. HAni zıttıyla kaim dedin ya. Onu şettimdi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL