Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
evren ve ben
evren ve ben

elveda sevgilim

Yorum

elveda sevgilim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

40

Okunma

elveda sevgilim

ne kadar vefasız olsan bile
ne kadar cefakar olsan bile
bu kadar çaresiz bıraksan bile
bağlandım bir kere sana
seni sevdim delicesine
mademki ayrılmak istiyorsun
dilediğin olsun
yeterki sen mutlu ol
eğer bir gün karşılaşırsak yine
uzaktan uzağa bir gülüşün yeter yeter
elveda sevgilim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Elveda sevgilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elveda sevgilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
elveda sevgilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL