Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Na
Nazmiye Zuhal Topçu

YANLIŞLARIMIZ

Yorum

YANLIŞLARIMIZ

( 3 kişi )

0

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

197

Okunma

YANLIŞLARIMIZ

Ben bunu çok istiyor
Yaradandan insanlara şefkat diliyor
Daima sevgi saygı
Doğru yol bu
Yoksa gözyaşı dinmez biliyor
Neden sabırlar hemen tükeniyor
Ve neden benlik yıksa da kazandım sanıyor
Gurur kibir
Aşkı dahi saymıyor
Çoğu zaman
Ya yaşamayı bilmiyor insanoğlu
Yahut istiyor bunu
Lakin karşısında insan bulamıyor

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yanlışlarımız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yanlışlarımız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YANLIŞLARIMIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL