Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Şairist
Şairist

~HABERCİ KUŞLAR~

Yorum

~HABERCİ KUŞLAR~

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

106

Okunma

~HABERCİ KUŞLAR~

~HABERCİ KUŞLAR~

Her zaman yaptığımız gibi, balkonuma çıktım seninle ektiğimiz çiçeğimizi sulamak için.
Sanki dile gelir, konuşur benimle için için.
"Nerede ruh eşin?" dercesine, "Gitti!" demeye kalmadan soldun niçin?
Toprağımdaki su olmadan kurur giderim.

Sen onun toprağı, o senin suyun gibi kabul et. Mutlu sonlar sizin için.
​Yokluğunda onun yerine geç çiçeğim, nasıl açarsın o biçim?
"Geri gelecek eminim. Geldiğinde anlat ona, senin toprağına gözyaşlarımı ektim için için."
Haberci kuşlar kondu balkonuma, bir not düşüverdi elime: "Yakındır, gelecek senin için."

Gecenin demini, sabahın ışıkları alırken yüksek sesle çaldı kapım sürekli o biçim.
​Elinde valizin ve saksın, yeni ekinimiz belliki. Bizi bize bağlayan çiçeklerimiz yerini aldı, gitmemeye bizim için.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

~haberci kuşlar~ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ~haberci kuşlar~ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
~HABERCİ KUŞLAR~ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL