Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Çelebi TÜRKKÖSE
Çelebi TÜRKKÖSE

Divane Olur

Yorum

Divane Olur

( 2 kişi )

0

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

178

Okunma

Divane Olur



Nehirler akar içimden nehirler mütamadiyen
Lâkin kandıramaz susuzluğumu
Sonsuzluğun sahibine doğru
Akar durur sevgi çağlayanı
Rahman’a doğru Ona doğru.

Cıvıl cıvıl yüreğim
Onun neşvesiyle can bulur
Onsuz kalsa,
Yaşayan ölü olur, divane olur
...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Divane olur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Divane olur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Divane Olur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL