Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Çaylak_28
Çaylak_28

Silindi

Yorum

Silindi

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

911

Okunma

Silindi

Silindi

Çaylak...28

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Silindi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Silindi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Silindi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bakış
bakış, @bakis
4.11.2008 22:29:10
Mutlu Ölmek


Sevda başıma bela mı?
Kesme sakın selamı
Senin gözlerin ela mı?
Sende bana sevgi var mı?

Yoksa yok de çekip gidem
Varsa eğer tut elimden
Bir çift söz et güzelinden
Dalıp gidem gözlerinden

Bak hele bir gözlerime
Neyi gördün sende söyle
Sende seversen böylece
Ölürüm sana her gece

sevgi ugruna neler feda edilmiyor ki
öyle içten okudum ki beni çok etkiledi
teşekkürler saygılar......
demyanli
demyanli, @demyanli35
4.11.2008 21:26:10
Hiç olmazsa son anımda
Ne olursun ol yanımda
Görün gözüme son defa
Mutlu gidem diğer yana…

Çok güzeldi
Kutlarım kalemini yüregini
Saygımla
“Demyanli”
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL