Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ALİ BALABAN
ALİ BALABAN

DELİ OLURUM

Yorum

DELİ OLURUM

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

95

Okunma

DELİ OLURUM

DELİ OLURUM

Deli Olurum
Bir gün görmesem deli olurum deli
Üzmesen artık seni seven şu kalbimi
Ettiğin sitemlerin ne zamanı nede yeri
Baharımı kışa çevirme çok seviyorum seni

Sensiz sanki nefes alamıyorum gibi
Gül cemaline hasret bırakma beni
Sesini duyamamak sanki ölüm gibi
Bir tebessüm ediversen ne olur sanki

Çok çaresizim çekme benden ellerini
Ben sensiz kaybettim çoktan neşemi
Çekmek inan zor geliyor artık hasretini
Bir geliversen olur gönlüm bayram yeri

Bir telefonunu beklerim her hafta içi
Yakar kavrulur sensizlik güneş gibi
Hasretinden köze dönmüş kül gibi
Gel de bitsin bu hasretlik canımın içi
10 Ağustos 2025 ALİ BALABAN

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Deli olurum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deli olurum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DELİ OLURUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL