Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
zulfikardemirel
zulfikardemirel

Bir erkek ve kadın evlenip çoluk çocuğa karışana kadar

Yorum

Bir erkek ve kadın evlenip çoluk çocuğa karışana kadar

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

76

Okunma

Bir erkek ve kadın evlenip çoluk çocuğa karışana kadar

Bir erkek ve kadın evlenip çoluk çocuğa karışana kadar

Bir erkek ve kadın evlenip çoluk çocuğa karışana kadar kendisi için yaşar hayatını
Ömrünün geri kalanında ise, her şeyini çocuklarına adar, yüreğini ve tüm varlığını

Zülfikar Demirel

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir erkek ve kadın evlenip çoluk çocuğa karışana kadar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir erkek ve kadın evlenip çoluk çocuğa karışana kadar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir erkek ve kadın evlenip çoluk çocuğa karışana kadar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL