Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ak şair
ak şair

DERİN YARA

Yorum

DERİN YARA

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

119

Okunma

DERİN YARA

DERİN YARA

Bana bir şiir oku, umuduma varayım
Artık maziyi değil geleceği sarayım
Sarılmayı bekleyen hüzünlü bir yarayım
Derin yaramı sarıp bana bir şiir oku

Benim derin yarama sapla tutkudan oku
Şiir ile derdimi ilmik ilmik sen doku
Şiirlere bulaşır her tatdan güzel koku
Derin yaramı sarıp bana bir şiir oku

KÜRŞAT AK
10.08.2025
pazar 15:30

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Derin yara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Derin yara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DERİN YARA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL