Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Uyaksız hafiye
Uyaksız hafiye

Sahtekarlar

Yorum

Sahtekarlar

( 2 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

217

Okunma

Sahtekarlar

Güler misin ağlar mısın,
Ne hale geldi güzel ülkem
Cahil kazanında kaynamış
Yalan olmuş tüm yaşamları
Halı yıkamacı psikolog
Cerrahları düşünemiyorum
Boşuna değil ülkede kalmadı
doğru dürüst kasap.
İşporta ya düşmüş diplomalar
Yazık değil mi emek verenlere
Okuyup zorlukla helal yiyenlere.
İslam ülkesiyiz,bir de
Yüzde 99 u müslüman.
Haramla başlayan bir yaşam
Harami helal sayanlar
Allah korkusu kalmamış artık
İnsan nesli bitti,her yer dolmuş cesetler le.
önce ahlak bitti,sonra eğitim
Diplomaları bile sahte bu milletin.
Anlamadığım tek şey dünyada misafiriz,gelip geçen bir yolcuyuz.Neden hiç ölmeyecek gibi bu zulümler.Hayvanlara,çocuklara kadınlara yapılanlar ne için.Oysa Allah o kadar güzel vermiş ki herşeyi her nimeti özenle yaratmış lakin iblis türevleri sürekli hainlik peşinde. Bu dünyanın tüm düzenini bozan insan suretinde ki erkek şeytanlar.Tüm kötülük onlarda ve şunu anlıyorum ki son nesil insan bizleriz.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sahtekarlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sahtekarlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sahtekarlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL