Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Şair Mehmet Demirdelen
Şair Mehmet Demirdelen

/ MUTLU / GÜNLER DE / GELİR /

Yorum

/ MUTLU / GÜNLER DE / GELİR /

( 7 kişi )

2

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

279

Okunma

/ MUTLU / GÜNLER DE / GELİR /

/ MUTLU / GÜNLER DE / GELİR /



Gece karanlık
Sokaklar boş

Yağmurlar yağarken
Yine bu şehre

İçimde sevgi anılarıyla
Hayalinle yürüdüm senin

Hasretin ne kadar
Zor olsa bile

İşte bir gün
Gelsem yanına

Beni görünce
Mutlu olurmusun

Sen hiç üzülme gönül.?


Şair Mehmet Demirdelen
/Osmaniye/ Merkez/
/07/ 08/ 2025/



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

/ mutlu / günler de / gelir / Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz / mutlu / günler de / gelir / şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
/ MUTLU / GÜNLER DE / GELİR / şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aşık-ı boğaz
Aşık-ı boğaz, @asik-ibogaz
7.8.2025 14:30:43
5 puan verdi
az kelimeli dizelerle tam anlatım güzel olmuş tebrikler.
ŞİİRLERİN ŞAİRİ
ŞİİRLERİN ŞAİRİ, @siirlerinsairi
7.8.2025 02:46:55
5 puan verdi
kimbilir?

bazı yolların sonu o yola çikmadan bilinmiyor ki.

belki mutlu olur, belki de olmaz.

İlkin yola çıkmak gerekli ögrenebilmek için neticeyi.

tebrik ediyorum.

selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL